החסימה החדשה 'נטוואל' | אאוטנט/ווייפרי רק למשתמשים ספציפיים ועוד כמה אופציות חדשות- הכל בהתקנה אחת!
-
בס"ד התוכנה כוללת רבה אפשרויות חדשות שלא שזפתן עין מעולם.
להלן כמה אפשרויות:
- אפשר לבחור איזה חסימה רוצים בשעת ההתקנה, ואפשר לשנות זאת בהמשך.
- אפשר לבחור בהתקנה האם תהיה אופציה להסרה ו/או לעצירה תמורת קנס, או שלא יהיה ניתן להסיר ו/או לעצור כלל.
- ניתן לבחור בשעת ההתקנה לאיזה משתמשים התוכנה תפעל ולאיזה לא, או לכל המחשב.
- ניתן לבחור אם תהיה חסימה כוללת לכל הרשת, או שמא רק אינטרנט ממש.
- כמו כן ישנם עוד אופציות שונות כפי שיראה המתקין.
וב"ה זו פרצת דרך גדולה, מאחר וישנם הרבה המתקשים עם המוגבלויות הנ"ל, ולכן או שנוהגים כך ומפסידים מכאן, או בהיפך ומפסידים מהצד השני, וכפי שיעידו בעלי דבר, וכעת בס"ד נתיישרו ההדורים.
תוכנה זו היא גרסת בטא! חובה לדווח על כל דבר כדי להוציא בעה"י דבר מתוקן לציבור לזיכוי הרבים בעה"י.
להורדה:
עריכה:
%(#f20707)[לאור ההשמצות שכמה כאן הגזימו, לאחר שהודעתי שהתוכנה יודעת להודיע אם מנסים לפרוץ אותה.]
ראשית, כל מי שמכיר אותי יודע שאין לי שום טעם וענין בלאסוף חומר על אנשים, ואני סתם משחק במחשב עקב גיל ההתבגרות, ובקרוב אקוה לפרוש מהמחשב כשאגדל קצת מהילדות הזו עה"י, וזה פשוט מגוחך ומוזר לחשוב שאני מנהל מערך סייבר ומסד נתונים על אלפי אנשים ומי יודע מה אני עושה עם זה... מצחיק ומעורר פליאה - אם לא היה כואב.
שנית, כעת אסביר דבר דבור מה בדיוק התוכנה עושה, על מנת להרגיע את מי שיש לו שאלות, ולהסיר חשד מכשרים.
להוי ידוע שהתוכנה איננה מאזינה ואיננה שולחת ואיננה קושרת שום קשר עם שום שרת ואיננה מוציאה שום דבר שנברא בכל העולמות מתוך המחשב, מלבד הדברים הבאים:
- א. התוכנה סופרת התקנות ומאיזו מדינה, ללא שום אסיפת מידע כלל, %(#f50505)[וכמובן שלא ניתן לדעת בשום דרך מי המתקין, אלא רק שמישהו במדינה ההיא התקין.]
- ב. התוכנה מודיעה כנ"ל האם מישהו ניסה להתקין ונכשל בשעת ההתקנה.
- ג. %(#f20202)[התוכנה מודיעה אם מישהו מנסה לפרוץ,] ומוסרת את פרטיו החוקיים, דהיינו כתובת אייפי לאימות ומעקב פורץ אלמוני, שם משתמש מקומי, מדינה, נתיב התקנה - לניתוח זיהוי פירוק, ובאופן כללי מנתחת את צורת הפירוק והשימוש ליישום הנוכחי בלבד! ללא מידע אישי כללי מתוך המערכת.
לאחר שהתוכנה ספרה את ההתקנה או שלחה את מה ששלחה - אינה שולחת יותר ו/או מאזינה ו/או שולחת ו/או יוצרת כל קשר לעולם החיצון כלל וכלל! אלא רק פועלת את פעולתה התמימה המיועדת לה, דהיינו לחסום את האינטרנט בצורה שהלקוח בחר.
גם מה שכן נשלח כאמור, הוא אך ורק לטובת המשתמשים, דהיינו להיות מעודכן בצורך וביקוש השימוש בתוכנה, והאם היא נכשלה כדי לעדכן ולתקן מה שצריך, ולגבי הפורצים - כל אחד מבין שצריך להתכונן היטב למחבלים בכרם ה' יתברך, ולא לשבת בשקט ולתת לאינשי דלא מעלי לפרסם פריצות לחסימות טהורות המקדשות את מחננו.
בעיקרון, היתה תוכנית שמי שיפרוץ המערכת שלו תקרוס לנצח, ולא יועיל שום דבר חוץ מלחלץ אץ החומר ולהתקין הכל מחדש, או לבוא אליי ולבקש סליחה ולהתחייב לא לעשות זאת שוב, אך כרגע בגרסה הזו זה עדין לא, א%(#0756f2)[ך מי שמשתמש שלא כדין עם המוצר שלו - עליו לשאת באחריות בעצמו], %(#f20707)[וזה כתוב בפירוש בתנאים וההגבלות של התוכנה].
%(#f20707)[אני מצטער מאד שיש אנשים שמיד שופטים, מכפישים ומשמיצים, בס"ה הכל התוכנה הזו היא לזיכוי הרבים בלבד, ואמנם אולי זה לא טהור וזה עם פניות, אך כמו שהח"ח אמר: "כשיש אש - לא מסננים את המים! מים מלוכלכים שאינם ראויים לשתיה - הם בכל זאת מים ומכבים את האש!", וכן התוכנה הזו, מים מלוכלכים, אך מי יודע כמה אנשים היא מצליה משאול תחתית ומאש הגיהנום, וחבל שיש כאלה שבמקום לתת יד לזיכוי הרבים הם נמצאים בצד הלא נכון...]